Uw winkelwagen is leeg!

icoon sarah wit

icoon abraham witicoon halve abraham witicoon halve sarah witicoon geboorte witicoon huwelijk witicoon schilden vlaggen witicoon 65 witicoon nieuw witicoon actie wit skytubeswit

Opblaas Abraham huren

Wordt er iemand 50 jaar? Laat iedereen het weten! Wij verhuren de leukste en grappigste opblaasfiguren. Of het nu gaat om uw partner, ouder, broer, een goede vriend of een vage kennis. Met een Abraham pop voor zijn deur, op zijn werk, of op de feestlocatie verrast u de 50 jarige maar het zal ook zeker door de gasten gewaardeerd worden. Zorg met deze feestelijke uitstraling dat de verjaardag niet stilletjes en ongemerkt voorbij gaat. We hebben opblaasbare poppen tot wel 4.5 meter hoog  en alle benodigdheden voor het opzetten leveren wij standaard mee. Het opblaasfiguur is ook te voorzien van andere leeftijden zoals, 16, 18, 25, 30, 40, 60, 76, 80 jaar etc.

Bekijk onze opblaas abraham poppen

 

GRATIS totaal pakket

Als enigste verhuurder ontvang je van ons een gratis totaal pakket.

   -  Geluid reducerende afdekbox

   -  10 meter verlegensnoer

   -  grondzijl

   -  diverse stevige haringen

   -  stekkersafe

   -  4 veiligheids pionnen

Bezorg- en opzetservice

Als u ervoor kiest de pop te laten bezorgen dan zetten we ‘m ook voor u op, heeft u door ook geen omkijken meer naar. Binnen Hengelo is bezorgen gratis, buiten Hengelo rekenen we € 0.28 p/km. Bezorgen doen we normaal tussen 19.00-21.00 uur op een afgesproken tijdstip, maar overdag is ook mogelijk. Bezorgen doen we o.a. in Enschede, Almelo, Borne, Buurse, Beckum, Delden, Enter, Goor, Haaksbergen, Holten, Nijverdal, Oldenzaal, Ootmarsum, Rijssen, Wierden, Winterswijk. Eigenlijk heel Twente, Salland en Achterhoek. Kiest u ervoor de pop ook weer te laten ophalen dan hoeft u de pop niet zelf af te breken dan doen wij dat voor u.

Abraham pop zelf afhalen

Wilt u uw bestelling zelf bij ons in Hengelo afhalen dan kan dat tussen 18.00-19.00 uur aan de Binnenhavenstraat 70b. Overdag is ook mogelijk, maar wel even in overleg. Wel laten bezorgen maar zelf terugbrengen? Ook dat is mogelijk. Het pakket kan in elke auto vervoerd worden.

Hoe lang huren?

De standaard huurtermijn is 3 dagen. De eerste dag wordt ie opgezet en de op de derde dag wordt de pop opgehaald of brengt u ‘m zelf terug. Extra dagen zijn bij te bestellen voor € 5,- dag.

Heeft u een Abraham voor maar 1 dag nodig bijvoorbeeld omdat uw collega 50 wordt? Hiervoor rekenen we het voordelige tarief voor van € 27.50. Wel zelf ophalen en de volgende dag terug brengen.

Beschikbaarheid

Wilt u zeker weten welke poppen beschikbaar zijn op de dagen dat u ‘m nodig heeft? Of heeft u nog andere vragen Bel Gekkepoppen op 0641382234 of 0652299636

Versiering bij te bestellen

Bij Gekkepoppen kunt u ook de versiering bestellen, vlaggen, huldeschilden of afzetlint. Daarvoor zijn er geen verzendkosten zijn, want we leveren het gratis mee of u neemt het mee bij ons ophaalpunt in Hengelo.

Breed assortiment Abraham opblaaspoppen.

We helpen u graag de juiste Abraham te vinden.
• Zoekt een pop voor iemand die sportief is of een hobby heeft bekijk dan deze Voetballer, Klusser, of fitnesser eens.
• Voor een kantoortijger hebben we een passende abraham.
• Met een knipoog naar ‘Ouderdom komt met gebreken’ reserveert u een Abraham met scootmobiel.
• Wat altijd kan is een traditionele vrolijke Abraham, of een Abraham Hoera.
• Voor alle jubelarissen die niet snel een rondje bier overslaan hebben wij veel keus in opblaasbare Abraham poppen met een bierglas in de hand.
• Een opblaas feestboog is een mooie blikvanger voor een feest bij je thuis of op de feestlocatie. Tevens zeer ideaal als je geen of een kleine voortuin hebt.
• Heeft u je hierboven nog geen geschikte Abraham gevonden bekijk dan het overzicht hieronder.
• Heeft u een Abraham voor maar 1 dag nodig bijvoorbeeld omdat uw collega 50 wordt?