Algemene voorwaarden

Borg
Voor de artikelen die Gekkepoppen u ter beschikking stelt zijn wij genoodzaakt borg te vragen, deze bedraagt € 50,-.
De huurder is aansprakelijk voor alle schade aangebracht aan het gehuurde materiaal tussen het moment van ophalen of bezorgen van het materiaal en het moment van het retourneren of ophalen van het materiaal. Geconstateerde schade wordt direct of achteraf aan de huurder in rekening gebracht. Dit geldt ook voor vermissing. Indien het gehuurde dusdanig is beschadigd dat deze niet meer voor verhuur geschikt is zal ze huurder voor het totale schadebedrag aansprakelijk gesteld worden.
Wanneer na afloop alle artikelen onbeschadigd en compleet aanwezig blijken te zijn krijgt u het volledige bedrag van de borg terug. Indien men niet thuis is bij het ophalen van het gehuurde, wordt de borg alleen per bank teruggestort.   


Reiskosten en levering
De door u gehuurde materialen worden vanaf € 22.50,- gratis bezorgt in Hengelo (o). Voor leveringen buiten Hengelo rekenen wij een reiskostenvergoeding van € 0,30 per gereden kilometer (4x de afstand). Dit te bepalen volgens de ANWB routeplanner via de kortste route. Maximale afstand voor bezorgen is 30 km enkele afstand. Voor bezorgorders onder de € 22,50 binnen Hengelo rekenen we € 7.50 bezorgkosten, buiten Hengelo € 7.50 + € 0.30 p/km. Afhalen kan ook, dat is mogelijk van maandag t/m zaterdag tussen 16.30 - 18.00 uur en op zondag tussen 18.00-19.00 uur. Bezorgen doen we standaard tussen 19.00-21.30 uur of overdag op verzoek (op zondag alleen in de avond) . Bij de bevestiging van uw bestelling ontvangt u een aflevertijdstip, bijvoorbeeld tussen 19.30-19.45 uur.

  

Overige

Betaling van huur en borg moet bij het aflevering van de gehuurde materialen worden voldaan. Bij het onbeschadigd retourneren van de artikelen ontvangt u de borg terug. Achteraf betalen is niet mogelijk! Het is uitsluitend mogelijk contant te betalen bij aflevering of vooruit via bank. Vanaf windkracht 5 houden wij het recht voor om uw bestelling van een opblaaspop te annuleren en in overleg met u een klassiek model naar keuze te leveren. Getoonde foto's van de poppen kunnen in detail afwijken van de geleverde poppen.


De huur geldt voor 3 of 4 dagen
Klassieke poppen: Artikel worden 's avonds afgeleverd of opgehaald, dat is de 1e dag, de 4e dag wordt het 's avonds weer opgehaald (overdag in overleg).

Opblaas figuren: Artikel worden 's avonds afgeleverd of opgehaald, dat is de 1e dag, de 3e dag wordt het 's avonds weer opgehaald (overdag in overleg).


Voorbeeld:
U besteld een pop met afleverdatum 2 mei. De pop wordt dan op 2 mei tussen 19.00 - 21.00 uur afgeleverd en op 4 mei (opblaasfiguren) of 5 mei (klassieke poppen) tussen 19.30 - 21.30 uur opgehaald. Afleveren of zelf afhalen overdag in overleg.


Om foto's van deze website te gebruiken dient toestemming aan Gekkepoppen gevraagd te worden.