Abraham opblaas pop huren

Opblaas Abraham pop huren

 

Wordt Abraham 50 jaar of wordt er iemand 18, 25, 30, 40, 65, 90 etc jaar of gaat met pensioen? Gekkepoppen verhuurt de leukste Abraham opblaasfiguren. Het is niet alleen meer de vijftiger, maar ook voor de 18 en 60 jarige verhuren wij veel opblaasfiguren.

Laat iedereen het weten! Of het nu gaat om uw partner, ouder, broer, een goede vriend of een vage kennis. Met een opblaas Abraham of Sarah van ons uit Hengelo voor zijn deur, op zijn/haar werk, of op de feestlocatie verrast u de 50 jarige en de gasten zullen het ook leuk vinden. Zorg met deze feestelijke uitstraling dat de verjaardag van de Abraham niet stilletjes en ongemerkt voorbij gaat.

 

We hebben opblaasbare Abraham poppen van 2,5 meter tot wel 4,5 meter hoog.  Voor elke locatie hebben we een geschikte afmeting.

Met onze nieuwe Indoor collectie is het zelfs mogelijk om een Abraham opblaasfiguur in je woonkamer, keuken of serre te plaatsen. Deze hebben een hoogte van maximaal 220 cm en daardoor zeer geschikt voor binnen of op kantoor.

Onze klanten die een Abraham pop huren komen o.a. uit Hengelo, Enschede, Oldenzaal, Haaksbergen, Almelo, Delden, Rijssen, Enter, Nijverdal, Groenlo. Maar door onze grote keuze in de Abraham opblaasfiguren ook uit Winterswijk, Nijverdal, Goor, Denekamp, Raalte en zelfs af en toe uit het westen en zuiden van het land.

 

Breed assortiment Abraham opblaaspoppen


Zoek je een pop voor iemand die sportief is, graag voetbalt, biertje drink, uitslaapt of loodgieter is, we hebben een passend model.
Met een knipoog naar ‘Ouderdom komt met gebreken’ reserveer je een Abraham met scootmobiel, of rijdt jou Abraham graag motor?
Voor de jubbelaris die niet snel een rondje bier overslaan hebben wij veel keus in opblaasbare abraham poppen met een bierpul in de hand.
Een opblaas feestboog is een mooie blikvanger voor een feest bij je thuis of op de feestlocatie. Tevens zeer ideaal als je geen of een kleine voortuin heb

 

 

Snel op te zetten opblaasfiguur


De opblaas poppen kunt u eenvoudig zelf opzetten, thuis of op uw werk, het liefst met z’n tweeën, dan staat 'ie zo. Nadat u de opblaaspop uit de tas haalt sluit u er de meegeleverde ventilator op aan. Met ons GRATIS Optimaal Installatiepakket heb je direct alles bij de hand. Een geluidreducerende afdekbox voor de pomp, verlengsnoer, grondharingen, grondzeil en stekkersafe, alles zit erin.

In 1 minuut blaast u daarmee de pop helemaal op. Aan de pop zitten scheerlijnen met haringen die u in de grond steekt zodat de pop goed vast staat. Of het nu regent, warm of koud is, de Abraham pop is geschikt voor elk jaargetijde.
Bang dat de Abraham opblaaspop zorgt voor teveel herrie in de straat? We leveren standaard een geluidreducerende afdekbox mee.

 

 

Bezorgservice


Als u ervoor kiest de opblaasbare Abraham pop te laten bezorgen dan zetten we ‘m ook voor u op, heeft u door ook geen omkijken meer naar. Binnen Hengelo is bezorgen gratis, buiten Hengelo rekenen we € 0.30 p/km. Bezorgen doen we tussen 19.00-21.00 uur op een afgesproken tijdstip of overdag als je dat beter uitkomt. Bezorgen doen we o.a. in Enschede, Almelo, Borne, Buurse, Beckum, Delden, Enter, Goor, Haaksbergen, Holten, Nijverdal, Oldenzaal, Ootmarsum, Rijssen, Wierden, Groenlo tot 30 km vanuit Hengelo. Kiest u ervoor de pop ook weer te laten ophalen dan hoeft u de pop niet zelf af te breken dan doen wij dat voor u.

 

 

Abraham  pop zelf afhalen


Wilt u uw bestelling zelf afhalen dan kan dat 7 dagen per week tussen 18.00-19.00 uur aan de Binnenhavenstraat 70b in Hengelo. Andere tijden in overleg mogelijk. Het pakket kan in elke auto vervoerd worden.

 

 

Hoe lang huren?


De standaard huurtermijn is 3 dagen. Dag 1 zetten, dag 2 verjaardag, dag 3 retour. 

Maar vier je de verjaardag wat later dan is het wel leuk voor de jarige en gasten dat de pop er dan ook nog staat natuurlijk.

Extra dagen zijn bij te bestellen voor € 5,- dag.
Heeft u een pop voor maar 1 dag nodig bijvoorbeeld omdat uw collega 50 wordt, daar hebben wij een speciaal tarief voor.

 

 

Versiering bij te bestellen


Bij Gekkepoppen kunt u tevens versiering voor de jarige bijbestellen. Vlaggen, ballonnen, afzetlint, huldeschilden of voordeelpakketten. We leveren het gratis mee of u neemt het mee bij ons ophaalpunt in Hengelo.