Uw winkelwagen is leeg!

icoon sarah wit

icoon abraham witicoon halve abraham witicoon halve sarah witicoon geboorte witicoon huwelijk witicoon schilden vlaggen witicoon 65 witicoon nieuw witicoon actie wit skytubeswit

Opblaas Sarah pop huren

Wordt er iemand 50 jaar? Laat iedereen het weten! Wij verhuren de leukste en grappigste Sarah opblaasfiguren. Of het nu gaat om uw partner, ouder, zus, een goede vriendin of een vage kennis. Met een Sarah pop voor haar deur, op haar werk, of op de feestlocatie verrast u de 50 jarige maar het zal ook zeker door de gasten gewaardeerd worden. Zorg met deze feestelijke uitstraling dat de verjaardag niet stilletjes en ongemerkt voorbij gaat. We hebben opblaasbare poppen tot wel 4.5 meter hoog en alle benodigdheden voor het opzetten leveren wij standaard mee. Het opblaasfiguur is ook te voorzien van andere leeftijden zoals, 16, 18, 25, 30, 40, 60, 76, 80 jaar etc.


Bekijk onze opblaas Sarah poppen

 

Snel op te zetten

De opblaas poppen kunt u eenvoudig zelf opzetten, thuis of op uw werk. Het liefst met z’n tweeën, dan staat 'ie zo. Nadat u de opblaaspop uit de tas haalt rolt u de pop uit en sluit u er de meegeleverde ventilator op aan. Een verlengsnoer van 10 meter daarvoor vindt u in de tas, inclusief stekkersafe, diverse haringen en een grondzeil. In een paar minuten blaast u daarmee de pop helemaal op. Aan de pop zitten scheerlijnen met haringen die u in de grond steekt zodat de pop goed vast staat. Of het nu warm of koud is, de pop kan in elk jaargetijde worden opgezet.
Bang dat de Sarah opblaaspop zorgt voor teveel herrie in de straat? We leveren standaard een geluid reducerende afdekbox mee.

Bezorgservice

Als u ervoor kiest de pop te laten bezorgen dan zetten we ‘m ook voor u op, heeft u door ook geen omkijken meer naar. Binnen Hengelo is bezorgen gratis, buiten Hengelo rekenen we € 0.28 p/km. Bezorgen doen we tussen 19.00-21.00 uur op een afgesproken tijdstip of in overleg is overdag ook mogelijk. Bezorgen doen we o.a. in Enschede, Almelo, Borne, Buurse, Beckum, Delden, Enter, Goor, Haaksbergen, Holten, Nijverdal, Oldenzaal, Ootmarsum, Rijssen, Wierden, Winterswijk. Eigenlijk heel Twente, Salland en Achterhoek. Kiest u ervoor de pop ook weer te laten ophalen dan hoeft u de pop niet zelf af te breken dan doen wij dat voor u.

Sarah pop zelf afhalen

Wilt u uw bestelling zelf bij ons in Hengelo afhalen dan kan dat tussen 18.00-19.00 uur aan de Langelermaatweg 197-51, Andere tijden zijn ook mogelijk, maar wel even in overleg.  Wel laten bezorgen maar zelf terugbrengen? Ook dat is mogelijk. Het pakket kan in elke auto vervoerd worden.

Hoe lang huren?

De standaard huurtermijn is 3 dagen. De eerste dag wordt ie opgezet en de op de derde dag wordt de pop opgehaald of brengt u ‘m zelf terug. Extra dagen zijn bij te bestellen voor € 5,- dag.

Heeft u een Sarah voor maar 1 dag nodig bijvoorbeeld omdat uw collega 50 wordt? Hiervoor rekenen we het voordelige tarief van € 27,50. Wel zelf de pop ophalen en terug brengen.

Beschikbaarheid

Wilt u zeker weten welke poppen beschikbaar zijn op de dagen dat u ‘m nodig heeft? Of heeft u nog andere vragen Bel Gekkepoppen op 0641382234 of 0652299636

Versiering bij te bestellen

Bij Gekkepoppen kunt u extra versiering bestellen, vlaggen, huldeschilden of afzetlint. Daarvoor zijn er geen verzendkosten zijn, want we leveren het gratis mee of u neemt het mee bij ons ophaalpunt in Hengelo.

Breed assortiment Sarah opblaaspoppen.

We helpen u graag de juiste Sarah te vinden.
• Zoekt een pop voor iemand die sportief is of een hobby heeft bekijk dan deze: Sportief of Tuinvrouw
• Voor een kantoortijger hebben we een passende Sarah.
• Met een knipoog naar ‘Ouderdom komt met gebreken’ reserveert u een Sarah met scootmobiel.
• Wat altijd kan is een traditionele vrolijke Sarah, of een Sarah Hoera
• Voor alle jubelarissen die wel van een wijntje houden
• Een opblaas feestboog is een mooie blikvanger voor een feest bij je thuis of op de feestlocatie. Tevens zeer ideaal als je geen of een kleine voortuin hebt:
• Heeft u je hierboven nog geen geschikte Sarah gevonden bekijk dan het overzicht hieronder
• Heeft u een Sarah voor maar 1 dag nodig bijvoorbeeld omdat uw collega 50 wordt?